Persondatapolitik

Hvem er jeg?

Mit webstedsadresse er: https://ekrajb.dk og https://www.ekrajb.dk. I dette dokument vil site blive kaldt “bloggen ekrajb.dk”.

Bloggen ekrajb.dk er en personlig blog, der ikke har til hensigt at tjene penge eller indsamle data på besøgende.

Kommentarer og Medier

Det er ikke muligt at afgive kommentarer eller at uploade medier på bloggen ekrajb.dk for brugere af websitet, derfor bliver der heller ikke indsamlet personlige informationer i disse situationer.

Hvem vi deler dine data med

Bloggen ekrajb.dk har ikke til hensigt at dele data med nogen, da bloggen ekrajb.dk ikke indsamler data til dette brug. Dog med de forbehold, der beskrevet i dette dokument.

Cookies

Bloggen ekrajb.dk bruger WordPress med Occasio temaet fra themezee.com og plugin’et WP Encryption fra Go Web Smarty, wpencryption.com og Let’s Encrypt SSL, desuden ligger bloggen ekrajb.dk på et webhotel hos simply.com. Disse sider/servicer/firmaer kan i teorien tracke besøgende på ekrajb.dk. Derfor henvises der til omtale siders/services/firmaers persondatapolitik og privatlivspolitik.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Opdateret maj 2021